В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме края на тайната мисия на Съквартирантите, които имаха за цял да превърнат рождения ден на Глория в един кошмарен ден.

След като манекенката беше докарана почти до ръба на нервна криза, Големият брат я извика в изповедалнята, за да й разкрие, че всяка случка в този кошмарен ден е добре изиграна постановка от останалите и всичко е в името на нейното щастие.

Катастрофален рожден ден и тайни мисии в Къщата

Така, благодарение на актьорските умения на звездите, Глория отпразнува 25-ия си рожден ден с грандиозно парти в стил "Великият Гетсби".

По време на партито на Глория стана ясна и една тежка истина, която красивата Надя ревниво крие от останалите. Тя се разчувства от позната песен, а единствено Деси знаеше за ужасната трагедия, която е сполетяла Надя преди два месеца, а именно загубата на нейния любим.

Деси успокои Big Brother, че се грижи за Надя и пази тайната от останалите.

След истинския кошмар Глория получи грандиозно парти
netinfo

Тази вечер видяхме и как една мисия за възвръщане на бюджета отне не само багажа на някои от Съквартирантите, но и добрите отношения между Лара и Ирина.

Ядрото в Къщата на Big Brother се пропуква

Ирина призна, че вече не намира логика и смисъл в играта, а седмицата, в която е номинирана се превърна в най-кошмарната й в Къщата. След редица скандали, майката на Къщата остана разочарована и от най-близката си приятелка в нея, защото не е отстояла докрай общото им решение.

След истинския кошмар Глория получи грандиозно парти
netinfo

Лара се почувства изключително зле от факта, че е наранила Ирина и е загубила доверието й, а само времето ще покаже дали двете отново ще намерят път една към друга.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.