В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме как Съквартирантите превръщат рождения ден на Глория в истинска катастрофа.

Звездите получиха тайна мисия от Big Brother да саботират целия ден на манекенката, като използват всякакви похвати, а залогът беше партито, което Големият брат ще организира за Глория по случай празника ѝ.

Мисията премина повече от успешно и след поредица от бой с храна, пръскане на шампанско, танцуване на поп-фолк и размазване на торти, Глория призна, че това е най-ужасният и рожден ден. В утрешния епизод ще видим грандиозното парти, което всички Съквартиранти спечелиха за Глория.

Още през ранната утрин на рождения си ден, Глория реши да признае на Миглена всичко, което мисли за нея. Манекенката потърси сметка на Меги за отказаната мисия, която я лиши от разговор с приятеля ѝ. Афектираната Глория обвини телевизионната водеща в малодушие и заяви, че е неспособна да обича. Нападките на младата манекенка стигнаха до там, че бяха намесени и децата на Меги.

Други две жени също размениха остри реплики в днешния дейли епизод. Подразнена от факта и аргументите, с които беше номинирана от Миглена, Ирина потърси сметка на Емануела за прословутото парче кашкавал и продължаващите истории за него.

Майката на къщата така се нахвърли върху Еми, че певицата дори не успя да реагира и да се обоснове. Тя беше обвинена в интригантство, несъобразителност и лицемерие, а при опита си да обясни ситуацията, Ирина не пожела да чуе и заяви, че двете са „от различни вселени".

В понеделник Христо Живков се присъедини към VIP Brother 2016. Моментът беше изключително тежък за Съквартирантите, защото скандалите от отминалите номинации още кънтяха в Къщата. Това беше и причината новият Съквартирант да не получи особено топло посрещане, но Big Brother забеляза това и побърза да го поправи.

Той инструктира Ирина, Деси, Надя и Глория да помогнат с адаптацията на Христо и лично да отговарят за комфортния му престой в Къщата през идните дни. Така дамите се заеха с обгрижването на актьора, а той дори се почувства неудобно от прекалената им загриженост.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.