Седнали във фенси барче на плажа Бети и Валчето обсъждат каква е най-подходящата професия за тях. Тя трябва да отговаря на едно много важно условие - да не ангажира цялото им свободно време. Вижте защо Валчето иска да стане певица, а Бети се превъплъщава в неин ПР с любима думичка „Не" днес във Vbox7.com.

Милен Цветков прекъсва разговора между двете момичета, търсейки откъде да си купи кифла. Включвайки се във философския им диалог, той иска да разбера каква кариера са си избрали Бети и Валчето и имат ли певчески заложби. Не пропускайте заснемането на звездното селфи между двете дами от „#Кифла" и известния телевизионен водещ днес точно в 16:00 часа.

Коя е следващата известна личност, която ще се включи в уеб пародийния сериал на 7Talents - Димитър Кирязов (Ванката) или Филип Стоянов? Отговорът ще откриете в предстоящите епизоди на „#Кифла" във Vbox7.com. А в събота, отново в канала на „#Кифла" във Vbox7.com, ще има и специален видео скеч с участието на Милен Цветков - не пропускайте да го видите.

Следете всичко за "#Кифла" във Vbox7.com и във Facebook.com