След грозен скандал в Къщата Жана обяви гладна стачка
След грозен скандал в Къщата Жана обяви гладна стачка / netinfo

В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме как Железният Майк Тайсън влезе в ролята на треньор на звездите.

В мисията "Black Energy" Съквартирантите бяха разделени на два отбора, които се състезават кой по-бързо ще избяга 6 км на пътеки в двора. Бегачите трябваше да си предават щафета и да пият от едноименната напитка, докато тичат, а Майк Тайсън ги окуражаваше да не се отказват и им даваше съвети за по-голяма издръжливост.

Майк Тайсън се превръща в личен треньор на звездите от VIP Brother

Синият отбор в състав Роро, Емануела, Вальо, Явор, Ути, Миглена, Рени и Борислав, грабна победата, а Тайсън ги поздрави и каза, че всички са се справили чудесно със задачата.

След грозен скандал в Къщата Жана обяви гладна стачка
netinfo

Жана отново успя да влезе в окото на бурята и тази вечер видяхме как певицата заяви, че обявява гладна стачка след скандал с Ирина.

Телевизионната водеща избухна, защото според нея Жана не спазва правилата в Къщата и въпреки уговорките им, яде от общата храна когато си поиска. Забележките на Ирина не се понравиха на емоционалната певица и двете си размениха общи реплики.

Освен Ирина, Надя също да поговори с Жана. Певицата беше разочарована от номинациите и думите по неин адрес, а търпеливата Надя се опита да й обясни, че не трябва повече да играе жертва и трябва да се съобразява с останалите в Къщата.

След грозен скандал в Къщата Жана обяви гладна стачка
netinfo

След грозен скандал в Къщата Жана обяви гладна стачка
netinfo

След завръщането си от лудницата на Big Brother, Ути също изказа възмущението си за привършилите хранителни запаси и обяви на Съквартирантите, че от сега нататък всеки ще си готви сам, а той повече няма да се занимава с общата прехрана. Думите му оставиха повечето звезди разочаровани, но въпреки молбите на Вальо Михов, Ути беше категоричен.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.