Майк Тайсън се превръща в личен треньор на звездите от VIP Brother
Майк Тайсън се превръща в личен треньор на звездите от VIP Brother / netinfo

След като научи Дунавското хоро и чу някои от най-българските песни, тази вечер ще видим как Майк Тайсън ще се превърне в професионален треньор на звездите в поредната им мисия. Съквартирантите, разделени на два отбора, ще трябва да избягат няколко километра на фитнес пътеки, като си предават щафета и докато пият от енергийната напитка Black Energy. Големият Майк Тайсън ще влезе в ролята на техен треньор и ще окуражава всеки от бегачите и отборите им. Звездите от VIP Brother 2016 ще приемат присърце присъствието на звездата в Къщата. Някои дори ще изпаднат в крайности в стремежа си да му организират приятен престой в нея, а това ще доведе до леко напрежение сред останалите. Какво сподели легендарният спортист, екстлузивно в ефира на „Здравей, България" тази сутрин, можете да видите ТУК.

През последните дни, Жана се превърна в една от основните теми на разговор в Къщата. Някои от Съквартирантите признават, че им е трудно да съжителстват с нея и това си пролича на последните номинации. Тази вечер ще видим как балансьорът на Къщата - Ирина ще избухне срещу Жана, заради навика ѝ да яде от общата храна късно вечер, докато другите спят. Нападките на Ирина ще вбесят емоционалната певица и двете ще си разменят остри реплики и закани, след което Жана ще обяви гладна стачка.

Майк Тайсън се превръща в личен треньор на звездите от VIP Brother
netinfo
Най-известната Къща в България ще претърпи и още един малък бунт. След като се завърна от лудницата и видя, че количеството на наличните продукти в Къщата сериозно е намаляло в негово отсъствие, Ути ще обяви на Съквартирантите, че абдикира от кухнята и от тук нататък ще готви само за себе си. Това ще внесе смут сред звездите, а Вальо Михов ще се опита да разубеди готвача в това му решение. Дали молбите на Вальо ще бъдат чути, или Съквартирантите ще трябва да се оправят сами с готвенето, предстои да разберем.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.