Какви поличби видяха представители на кандидат-президентите в номерата в бюлетината
Какви поличби видяха представители на кандидат-президентите в номерата в бюлетината / БГНЕС, архив

Добри знаци в получените номера в бюлетините видяха представителите на кандидатпрезидентските двойки. Жребият беше изтеглен днес в Централната избирателна комисия.

Кой с кой номер ще е в бюлетината за президентския вот (СНИМКИ)

За номер 17, с който ще се явят Цецка Цачева и Пламен Манушев, зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева отбеляза, че цифрата едно е началото. Първи сме се регистрирали и означава смелост и амбиция. Цифрата 7 е мъдрост и късмет, а събрани двете са 8, което е числото на майката, пресметна Караянчева.

Какви поличби видяха представители на кандидатпрезидентите в номерата в бюлетината
netinfo
По думите й Цачева влиза напълно в това определение, но допълни, че не цифрите правят изборите.

Какво издава облеклото на българските кандидат-президенти?

Представителят на инициативния комитет, издигнал ген. Румен Радев и Илияна Йотова, Крум Зарков заяви, че с номер 13 са новите любимци на българския народ. Номер 13 ще бъде фатален за днешната власт, затова на 13 ноември - с номер 13, каза Зарков.

Кандидатът за президент Трайчо Трайков коментира, че 7 е свещено число и е равно на дните, в които президентът трябва да работи през седмицата.

Какви поличби видяха представители на кандидатпрезидентите в номерата в бюлетината
netinfo
Заместник-председателят на АБВ Румен Петков видя градивност в получения номер, като отбеляза, че на евроизборите са се представили с номер 13, на парламентарните - с 14 , а сега Ивайло Калфин е с номер 15.

Сигурни сме, че такъв градивен ще бъде и резултатът, не само защото Калфин е лидер в кампанията, а и защото той излъчва усещане за държавност, отбеляза Петков.

Източник: БТА