Есента настъпи и всички хора с афинитет към модата могат да се радват искрено, тъй като дойде времето, в което биха могли да експериментират с гардероба и визиите си постоянно, защото времето е променливо и ту слагаме къси панталонки, ту се спираме на по-топли връхни дрехи.

В новото видео от канала Natali's beauty се вдъхновяваме точно за това - няколко различни комбинации от дрехи, подходящи за най-различни поводи.
В тях комбинираме ефирни материи с дантела и кожа, променяме дължини и ще добавям тук-таме връхни дрехи, за да си покажем, че играта с материите и цветовете не е толкова трудна, а есента е перфектното време за експерименти.

За среща с половинката заложете на бялото.

Романтична бяла пола от дантела със средна дължина. Бял плетен топ с падащо рамо - едновременно удобен, но и много женствен и показващ ключицата на жената - една от зоните, които половинките ни харесват много. Кафяви кожени сандали, които оптически издължават крака и ни карат да се чувстваме още по-женствени. Кафява чанта със закачливи ресни, в която да поставя портфейл, документи и червило.

За офиса изберете комбинация от неутрални цветове и закачлив акцент, като например модерното жълто. Сива дантелена пола с висока талия и с актуалната дължина малко под коляното. Тя издължава тялото и е перфектен избор и за миньончетата. Ефирна блуза от сатенена материя в цвят шампанско. Ако офис средата позволява, спрете се на по-цветни аксесоари, като например свежи жълти обувки със средно висок ток и жълто колие за акцент.

Десет тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк

За излизане с приятели през уикенда се спрете на удобството. Къси дантелени панталонки в бяло. Червена ефирна блуза за свободни движения. Кецове с модерните за сезона металикови отблясъци. Моите са в червено, но вие можете да се спрете и на сребро, бронз или пък злато. Кожено яке за хладните вечери.

Вижте нашата галерия "Лесно и практично: Коженото яке и 16 идеи как да го носите"

Черен гердан със синджири. Черна чанта, в която можете да побирате страшно много вещи - от телефон, документи и ключове, до таблет минерална вода и несесер с гримове.

За вечерно излизане подберете класиката черно и бяло. Черен кожен клин, който стои много ефектно, с висока талия е и така оптически удължава краката. Черни високи боти, които са сякаш естествено продължение на клина. Черен потник с дантелени елементи и тънки презрамки за по-луксозна визия. Бяло дълго сако за свежест на цялостния тоалет, а и за контраст на черното. Бели перли, които да балансират визията с кожата. Черна чанта за удобство, а и в нея се събират много неща.