Валери Симеонов: Кандидатпрезиденстката двойка на ПФ е несравнима с останалите
Валери Симеонов: Кандидатпрезиденстката двойка на ПФ е несравнима с останалите / БГНЕС, архив

Кандидатпрезиденстката двойка на Патриотичния фронт е несравнима с останалите, издигнати до момента. Това каза пред „Фокус" Валери Симеонов, председател на ПГ на Патриотичния фронт.

Нова двойка влиза в битката за президент

По думите му кандидатите за президентския пост на ПФ са хора, последователно изповядвали патриотизма през годините, като и именно това е предимството пред останалите двойки.

„Хората, които издигаме са с последователна и принципна през годините позиция. Това са хора, които не са преминавали от една партия в друга. По-голямата част от хората, които се издигат са служили на различни политически господари или са членували в различни политически партии. Несравнима е нашата кандидатпрезиденстка двойка с досега издигнатите, а за ГЕРБ даже няма нужда да се коментира. Те щом до момента не успяха да се мобилизират и да издигнат кандидат, значи не знаят какво да правят. Те няма да успеят да издигнат достоен опонент на нашата партия. С всеки изминал кандидат, ние се чувстваме все по-спокойни в предизборната битка", обясни той.

Никой не е обсъждал с Патриотите промени в кабинета, призна Симеонов

Валери Симеонов добави, че силно отражение на вота у нас ще окаже нарастващата мигрантска криза, което ще даде реална оценка на политиката на отделните политически формации в страната.