Един Съквартирант напуска Къщата на VIP Brother по собствено желание
Един Съквартирант напуска Къщата на VIP Brother по собствено желание / netinfo

Един Съквартирант ще пожелае доброволно да напусне най-известната Къща. Само след седмица пребиваване в нея, участникът ще сподели на Големия брат, че не е преценил добре ситуацията и категоричното му решение е да си тръгне. Big Brother многократно е споделял, че неговата Къща не е затвор и всеки може да я напусне, а тази вечер ще го докаже за пореден път. Кой е Съквартирантът и какви са мотивите му да се откаже само седмица след началото на шоуто, предстои да разберем тази вечер от 20.00 часа.

VIP Brother 2016 е категоричният избор на зрителите

След успешния край на мисия „Таен бос", Жана се превърна в истински герой. Не всички обаче останаха щастливи от развоя на събитията и постъпките на певицата в рамките на задачата ѝ. В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще видим реакциите на Деси и Глория след края на мисията на Жана. Двете ще споделят, че са крайно разочаровани от доскорошния Таен бос на Къщата и ще обвинят певицата в егоизъм и лицемерие. Какво провокира тези чувства в най-близките хора на Жана в Къщата и каква ще бъде нейната реакция, ще разберем още тази вечер.

Един Съквартирант напуска Къщата на VIP Brother по собствено желание
netinfo
Довечера ще видим и първите номинации в Къщата. Софкин, Борислав и Явор бяха посочени за номинирани от Тайния бос, но след финала на мисията тяхната номинация се превърна в имунитет. Спасение от номинация за тази седмица получи и самата Жана, заради перфектното си представяне, а кои Съквартиранти ще се превърнат в първите номинирани за изгонване във VIP Brother 2016, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016