VIP Brother 2016 е категоричният избор на зрителите
VIP Brother 2016 е категоричният избор на зрителите / netinfo

След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от основния си конкурент, през 2015 го затвърди, през пролетта и лятото на 2016 увеличи преднината си и преди броени дни реализира изключително силен старт на есенния телевизионен сезон с концерта Заедно сме номер 1, NOVA продължава тенденцията на успешните стартове с началото на юбилейния 10-и сезон на най-бляскавото и интригуващото риалити VIP Brother. Близо един милион зрители са проследили най-интересните моменти от влизането на новите Съквартиранти в най-известната Къща в България.

VIP Brother 2016 е категоричният избор на зрителите
netinfo
Категорична преднина NOVA отбелязва и сред най-трудните за достигане зрители, а именно младата аудитория 18-34 г. с дял от 31.8% срещу почти 10 пункта по-ниски резултати за втората по гледаемост медия - bTV - 22,3 % за същата целева група. VIP Brother e безспорният избор и на представителките на нежния пол (жени 25-54 г.) с дял от 35.1, където NOVA отново привлича с близо 10 пункта по-голям аудиторен дял спрямо bTV - 25,9 %.

Снощи, в продължение на три часа и половина, 17 лица от българския шоу бизнес прекрачиха прага на най-известната Къща в България, приеха предизвикателството на Големия Брат и станаха част от специалния, юбилеен сезон на VIP Brother .

Миглена Ангелова стана първият Съквартирант, влязал в Къщата и веднага зае ролята на нейна стопанка. Жана Бергендорф я последва, а обещанието, което тя даде на зрителите беше, че влиза, за да покаже истинската Жана.

VIP Brother 2016 е категоричният избор на зрителите
netinfo
Явор Бахаров стана първият мъж в Къщата, а след него към компанията се присъедини световният модел Глория Петкова. Ути Бъчваров се превърна в мерудийката на шоуто, а Георги Софкин - в различния малък-голям Съквартирант. Един от най-желаните ергени в страната - Борислав Комсийски, призна, че иска да намери жена, с която да прекара остатъка от живота си. Изящната Надя Иванова събра погледите на зрителите с интелект и красота, а след нея към най-известната компания се присъедини режисьорът Георги Торнев. Певицата Рени също внесе колорит в шоуто и призна, че не е изключено да открие отново любовта именно във VIP Brother. Любимият водещ от ММ - Роро, успя да зарадва групата с присъствието си, а многофункционалната Ирина Тенчева го последва с признание, че влиза в играта, за да намери себе си. Дъщерята на легендарния български журналист Димитър Цонев - Деси Цонева, прекрачи прага на Къщата с обещание да покаже, че е достойна наследница на фамилията си. Най-известните каки в България - кака Лара и кака Лили, също се присъединиха към компанията и оставиха зрителите с впечатление за стара вражда между тях. Композиторът и модел Алек Сандър впечатли всички с екстравагантната си визия и начин на мислене, а именитият Валентин Михов затвори вратата след себе си и с това най-известната Къща се напълни с колоритни и атрактивни Съквартиранти.

Атмосферата във VIP Brother отново кипи от емоции, а „играта загрубя" още преди да е започнала. Както Big Brother обеща на феновете си, изненадите заваляха още със старта на шоуто и по волята на зрителите певицата Жана Бергендорф бе определена за Тайния бос на Къщата. И докато тя бе уверена от BIG Brother, че е единствената, която знае това, всички останали Съквартиранти получиха паралелната задача да съботират мисията й.

Тази вечер, точно в 20.00 часа, зрителите на NOVA ще се убедят, че истинското шоу във VIP Brother 2016 едва сега започва! Какъв ще бъде развоят на първата умело заплетена и зададена от BIG Brother мисия за сезона и как коментаторите на шоуто Жени Калканджиева, Гери Турийска, Евгени Минчев и писателят Димитър Калбуров ще обсъдят първите часове на

Съквартирантите в Къщата, зрителите на NOVA ще разберат във втория лайв на VIP Brother 2016, тази вчер от 20.00 по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016