Службите да работят по сигнала за злоупотреби с милиони, а не да се занимават с арести на пияни фенове
Службите да работят по сигнала за злоупотреби с милиони, а не да се занимават с арести на пияни фенове / Кирил Добрев, личен архив

Призоваваме министър Бъчварова със същия устрем, с който защитава честта на премиера да защитава интересите на хората и обществото. Цялата държава се занимава с изясняване на личните отношения на премиера Борисов, но не и с по-важни неща.

С колегата Жельо Бойчев внесохме въпрос към министър Бъчварова по повод аферата с интимен характер, която се разрази в последните дни - кои хора са наредили задържането и т. н, защото стотици хиляди българи го гледаха тоя клип, искаме да видим те в опасност ли са.

Кирил Добрев: Вярвам, че в името на промяната различията могат да бъдат преодолени

Един районен полицейски шеф сам няма да инициира ареста на местен олигарх. Затова питам кой е наредил - веднъж да ги приберат, и втори път - кой е разпоредил да бъдат освободени полицейските шефове?

Както обича да казва премиерът - Ако службите си вършеха работата така, както в момента, този човек нямаше да е на събора, а някъде другаде.

Преди три месеца внесохме сигнал за злоупотреби за стотици милиони левове и настояваме министър Бъчварова да задейства службите, „Икономическа полиция" и всички останали, да работят по това икономическо престъпление, вместо да се занимават с арести на журналисти и пияни фенове.