Тя е усмихната, чаровна, изключително талантлива. Родом е от Велико Търново, носителка е на приза „Изпълнител на годината" три поредни пъти, а дебютният ѝ албум „Инкогнито" е награден и с „Албум на годината". Михаела Филева е една от младите звезди с безспорни успехи от музикалната сцена на България. Но какви ли са тайните ѝ за красота и усмивка, с които блести?

В новото видео видео от канала Natali's Beauty Михаела споделя своите малки хитрости.

За сияйна кожа

Певицата споделя, че се доверява на много простички неща в ежедневието, които обаче не са за пренебрегване. Редовното почистване на кожата и хубавата хидратацията са сред основните неща, които прави. Освен това се доверява на трик, споделен ѝ от приятелка - освежава кожата си със сребърна вода - простичка съставка, която присъства във всяка една аптека. Има антисептично действие и поддържа кожата свежа и красива.

Михаела Филева се страхува да чете коментарите под видеата

За ежедневна визия

Тъй като изпълнителката на „Танцувам само за теб" често има работни ангажименти - концерти, участия, снимане на клипове и фотосесии, по време на които е със сценичен грим, в ежедневието тя се старае да не използва много козметика. Малко коректор за прикриване на евентуални несъвършенства, малко пудра и бронзант и продукти за вежди, за да бъдат добре подчертани

За здрава коса

Тайните за здрава коса на Михаела са съвсем простички - използва точната козметика за нейния тип коса. Правилните маски, шампоани и редовната им употреба вършат страхотна работа за звездата.

Дарин и Михаела станаха Крал и Кралица на бала в Dancing Stars

За сияйна усмивка

За красива и бяла усмивка, тя не пропуска освен почистването с четка и паста за зъби, използването на зъбен конец.

А за слънчево настроение - слуша хубава музика!

Ако искате пък да спечелите дебютният албум на Михаела Филева - „Инкогнито" с лично послание и автограф от звездата - изгледайте видеото до края и вижте в описанието към клипа как точно.