„През нощта Анита Мейзер дойде разтреперана в голяма паника и ми каза, че някой е убил мъжа й”, разказа в студиото на „Здравей, България” Кирил Вълчев, известен с прякора Киро Скалата.

Двамата живеят в една и съща сграда, но на различни етажи. Кирил Вълчев твърди, че никога не е чувал скандали от апартамента на Анита Мейзер и мъжа й. „Тя е тренирала лека атлетика и аз така се запознах с нея”, разказа той.

Майката на Николай разбрала от Анита Мейзер за смъртта му

Според него не се правят тренировки за махане на свински опашки. „Аз съм кръстник на мускулатурата в тази държава”, похвали се Киро Скалата. Той е тренирал и създал повечето известни спортисти-културисти.

Приятелят на Анита Мейзер обясни, че хормонът на растежа е супер в малки дози и помага за подмладяване. Когато обаче се предозира, злоупотребите са страшни. Той разказа за прекаляването с химически стимуланти, популярно в САЩ, което го разочаровало много.

Също така се чуди на хората, които превръщат отношенията между мъжа и жената в сексуални извращения, завършващи понякога със смърт.

На рождения ден на мъжа й оставиха Анита Мейзер окончателно зад решетките (СНИМКИ)

Анита Мейзер е  е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно.