Състоянието на Митьо Очите остава без промяна, с пряка опасност за живота е
Състоянието на Митьо Очите остава без промяна, с пряка опасност за живота е / DarikNews.bg, архив

Без промяна остава състоянието на простреляния в „Слънчев бряг" Димитър Желязков по прякор Митьо Очите, предаде „Фокус". Той е с пряка опасност за живота. Настанен е в реанимацията на бургаската болница и е на командно дишане. Досега са му извършени две хирургически интервенции.

Кървавият екшън в Слънчев бряг станал спонтанно

При престрелка в заведение в "Слънчев бряг" един човек загина, а трима, сред които и Желязков, бяха ранени. Загиналият е охранител на Митьо Очите. При престрелката единствено Желязков е бил с бронежилетка.

Разказът на британски тийнейджъри, оказали се до стрелбата в Слънчев бряг

Според данните на полицията поводът за скандала е място за паркиране, а в деня след кървавия екшън от бургаската прокуратура съобщиха, че се работи по няколко версии за случилото се.

И последният издирван за стрелбата в Слънчев бряг е задържан

Две дузини хора бяха задържани за престрелката в "Слънчев бряг". Сред арестуваните е и Тодор Славов. Той е привлечен като обвиняем за убийството на гарда на Желязков - Александър Алексиев.

Поредна версия за стрелбата в Слънчев бряг: неизбежна отбрана

Вчера чрез адвоката си Славов лансира версията, че е действал при неизбежна отбрана. По-късно в събота Бургаският окръжен съд ще гледа мярката му за неотклонение.