Издирван за стрелбата в Слънчев бряг участвал в реалити шоу
Издирван за стрелбата в Слънчев бряг участвал в реалити шоу / снимка: МВР

Един от издирваните за стрелбата в „Слънчев бряг е бил участник в „Сървайвър", съобщава bTV. Снощи при престрелка в курортния комплекс загина един човек, а други двама пострадаха. Сред ранените е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а жертвата е негов гард. Десет души са задържани за екшъна в курорта, а осем се издирват.

Един от издирваните е Марчо Марков, който е участвал в петото издание на риалити шоуто "Сървайвър" в Камбоджа през 2014 г.

Издирват осем души за стрелбата в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Във визитката си тогава той казва, че отговаря за охраната на два столични клуба и ръководи екип от 30 души. „Нашата работа не се състои в това да бием хората и да ги изхвърляме. Това в повечето случаи дори не се налага, тъй като по-голямата част от момчетата са доста респектиращи", подчертава тогава Марков.

В представянето си той посочва още, че е многократен шампион на България по кикбокс и вицешампион по класически културизъм. Марчо има двама синове.

Три куршума за Митьо-Очите пред дискотека в Слънчев бряг, убиха негов гард

По информация на "24 часа" друг издирван за стрелбата е нападнал полицаи в Слънчев бряг през 2014 година. Срещу него бе повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда. Георги Иванчев сам се разкри пред медиите, заявявайки, че е посегнал на двама пияни мъже, които закачали приятелката му. След побоя единият от служителите на МВР бе настанен в отделението по неврохирургия в бургаската болница. Иванчев бе задържан в четвъртък следобед.