Джони Деп не иска да плаща издръжка на Амбър Хърд
Джони Деп не иска да плаща издръжка на Амбър Хърд / Guliver/Getty Images

Джони Деп поиска от съда да постанови, че не трябва да плаща издръжка на съпругата си Амбър Хърд, която заведе дело за развод след 15-месечен брак с актьора, предаде Асошиейтед прес.

Това е отговорът на Деп след заведения от съпругата му иск за развод. В отговора си Деп настоява също, че Хърд, която е актриса, трябва да плати разноските на адвокатите си.

Хърд заведе дело за развод в понеделник, три дни след смъртта на майката на Деп, като уточни, че се разделила с него предишния ден.

Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат след 15 месеца брак

Деп и Хърд поменаха като причина за раздялата им непреодилими различия.

Говорител на актьора заяви, че Деп се надява разтрогването на краткия им брак да е бързо, съобщи Контактмюзик.В съдебните документи 30-годишната Амбър настоява за издръжка от 52-годишния Деп, но Джони търси възможност искът й за финансова подкрепа да бъде отхвърлен. Той ползва услугите на известната адвоката Лора Уосър, която защитава интересите му в съда.

Караниците на Джони Деп и жена му пречели на снимките на „Карибски пирати"

Носят се слухове, че бракът на Деп и Хърд се провалил, тъй като семейството му не я одобрило. Близки до актрисата източници обаче увериха, че това не отговаря на истината. Амбър редовно посещавала болната майка на Деп в болницата преди смъртта й. "Амбър бе близо до Бети Сю по време на боледуването й", каза източник, цитиран от сайта People.com.

Амбър Хърд и Джони Деп се ожениха през февруари миналата година

Връзката им започна след раздялата на актьора с дългогодишната му партньорка, френската певица и актриса Ванеса Паради, от която има две деца. Хърд и Деп се срещнаха на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде" (2011).

Източник: БТА