Изпотрошиха кола на младеж в Златоград с брадви, подозират любовно отмъщение
Изпотрошиха кола на младеж в Златоград с брадви, подозират любовно отмъщение / DarikNews.bg, Архив

Колата на 26-годишен младеж от Златоград осъмна в събота сутринта изпотрошена, като една от версиите, по която работи полицията е любовно отмъщение. „Ауди" – то е било паркирано на ул. "Гривица" в петък вечерта към 22 часа, на сутринта, когато станал собственикът му го намерил цялото изпотрошено. Колата е била със счупени- предно стъкло, десен фар, дясно странично огледало, счупено стъкло на предна дясна врата, надупчен преден капак, повреден заден капак и заден десен калник.

“На този етап нищо повече не можем да кажем по случая“, коментира директорът на ОД на МВР – Смолян старши комисар Николай Димов. Той обаче потвърди, че една от версиите, по която работят е любовно отмъщение. “Работим по няколко версии, едната от тях е любовно отмъщение“, добави шефът на полицията в Смолян.

Запознати твърдят, че колата е била изпотрошена с брадви, като нападателите са били повече от един човек, а поводът за гнева им са били изпратени SMS – и до една от приятелките на нападателите.

Причините и щетите са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от пресцентъра на полицията в Смолян.