Уникалната Джулия Робъртс изкачи стълбите в Кан боса (СНИМКИ)
Уникалната Джулия Робъртс изкачи стълбите в Кан боса (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Холивудските звезди Джордж Клуни, Джулия Робъртс и Джоди Фостър представиха съвместния си проект "Пулсът на парите" (Money Monster) на филмовия фестивал в Кан.

На червения килим актьорът, режисьор, продуцент и активист Джордж Клуни беше придружен от съпругата си - адвокатът по човешки права Амал Клуни.

Чаровната Амал Клуни покори сърцата в Кан (СНИМКИ)

Амал, както и актрисата Джулия Робъртс бяха сред най-елегантните звезди на червения килим в Кан след бляскавото им появяване на премиерата.

Вижте видео от премиерата:Амал демонстрира страхотен стил с дълга рокля на Versace. И въпреки че се спъна, брюнетката изглеждаше елегантно и спечели одобрението на модните критици.

СНИМКИ: Куп холивудски красавици откриха 69-ия кинофестивал в Кан

Джулия Робъртс от своя страна заложи на класическото черно. „Хубавата жена" предпочете да изкачи известните стълби пред „Palais des Festivals" боса.

Постъпката  й не остана незабелязана.

Джулия Робъртс се изсмя в лицето на строгите модни правила, написа Vanity Fair, припомняйки злополучната случка от миналата година, когато стана ясно, че няколко жени на средна възраст не били допуснати на премиерата на филма Carol, защото носели обувки с плоски подметки.

Критики към Кан и правилото за високите токчета на червения килим

Достигайки стъпалата, красавицата дискретно (доколкото е възможно пред стотици фотографи) събу обувките си и с лукава физиономия тръгна нагоре. Така описва случката USA Today.

Уникалната Джулия Робъртс изкачи стълбите в Кан боса (СНИМКИ)
netinfo
Тазгодишният фестивал в Кан е първи както за Джулия Робъртс, която е ветеран на големия екран, така и за Амал, която дсега не е придружавала съпруга си на червения килим във френския град.

Джордж Клуни привлече вниманието на кинофестивала в Кан

Филмът"Пулсът на парите" , в който участват Робъртс и Клуни също успя да спечели одобрението на публиката, получавайки четириминутни нестихващи овации след прожектирането си, отбелязва БГНЕС.

Вижте как уникалната Джулия Робъртс изкачи боса стълбите пред „Palais des Festivals":

Уникалната Джулия Робъртс изкачи стълбите в Кан боса (СНИМКИ)
netinfo