Бивш полицай: Дъщеря ми беше в отвлечената кола
Бивш полицай: Дъщеря ми беше в отвлечената кола / 100 вести

"Дъщеря ми беше в отвлечената кола", казва бивш полицай пред вестник "100 вести". Съобразителната девойка скочила от автомобила край ВиК - Габрово и потърсила помощ на спешния 112 и от близките си, допълва изданието.

Катастрофа с крадена кола, шофьорът се оказа неправоспособен, непълнолетен и пиян

Пияни принудили младеж да ги вози, нямали пари за такси

Оказа се, че в екшъна с отвлечената към кв. Дядо Дянко кола, отразен подробно във вчерашния брой на "100 вести", има потърпевш още един човек – 18-годишна абитуриентка от Габрово. Вчера ядосаният й баща се обади в редакцията, за да попита защо в случая не е споменато присъствието й и страховете, които е брала край двамата пияни роми в колата.

Във водещата статия на вестника се подчертава: "Ако не се беше обадил, и ние нямаше да знаем за нея, защото от полицията изобщо не бе споменато, че в отвлечения автомобил".

В друга статия вестник "100 вести" пише, че до вчера в местната хазна са постъпили 4 941 650 лева. Изданието се позовава на Мария Йозова, директор „Местни данъци и такси“ към Община Габрово. Това означава, че само за първите четири месеца на годината са събрани 58 на сто от планираните приходи, коментира тя.