Вероятно няма човек, който да не е гледал страшни филми или да не е слушал зловещи разкази, които смразяват кръвта. Достоверността на тези истории не е потвърдена, но много хора вярват в тях.

Вижте историята на жената с пластмасовото лице

През юни 1972 г. в една болница в Лос Анджелис се появила жена, облечена в бяла рокля, цялата опръскана с кръв, чието лице направо смрaзило медицинския персонал там.
Непознатата приличала повече на манекен, отколкото на човешко същество, макар че организмът ѝ функционирал съвсем нормално. Нейното лице обаче било напълно бяло и гладко, без вежди и мигли и силно гримирано. Мистериозната жена не изразявала каквато и да било емоция и не се движела.

Неразгаданите мистерии: Лицата от Белмез

Вследствие на състоянието ѝ се налагало тя да бъде оперирана, но лекарите решили превантивно да я завържат за операционната маса, тъй като нещо в нея, най-вече смразяващото ѝ лице, вдъхвало необясним ужас у всички. И този път тя не реагирала по какъвто и да било начин и не отговаряла на многобройните въпроси, които ѝ задавали.

Неразгаданите мистерии: Дъждовното момче

Когато анестезиологът направил опит да ѝ постави упойка, тя внезапно започнала да буйства, а притеклите се на помощ две медицински сестри така и не успели да я удържат.

Коя е Кървавата Мери? (ВИДЕО)

В следващия момент тя погледнала право в очите на хирурга, който трябвало да я оперира, и на бялото ѝ лице се появила ужасяваща усмивка. Това станало причина част от медицинския персонал почти да припадне от ужас, тъй като в устата на непознатата се откривали не зъби, а някакви образувания, подобни на остри шипове.

Тя се приближила до хирурга, който едва успял да я попита: „Какво, по дяволите, си ти". Тя, продължавайки все така злокобно да се усмихва, отговарила: „Аз съм Бог!", след което напуснала болницата и повече никой не я видял.