Тръмп призна грешка в скандала за съпругите
Тръмп призна грешка в скандала за съпругите / БГНЕС

Американският милиардер Доналд Тръмп, претендиращ за номинацията на Републиканската партия за президентската надпревара в САЩ, призна, че не е трябвало да публикува нелицеприятна снимка на съпругата на опонента си, сенатора Тед Круз. Бизнесменът заяви това пред репортери на вестник "Ню Йорк таймс".

Мърла, побъркана, тъпа патка - на Тръмп не му върви с жените

„Да, това беше грешка. Ако имах възможност, не бих публикувал снимката", каза Тръмп. Той допълни обаче, че Круз също носи вина, защото първи е обидил съпругата на милиардера.

Доналд Тръмп обиди и Хайди Клум

Скандалът между републиканците относно съпругите им започна преди първичните избори в щата Юта на 22 март.

В Москва се обидиха от предизборен клип на Тръмп (ВИДЕО)

В интернет се появи гола снимка на жената на милиардера Мелания Тръмп с надпис: „Запознайте се с Мелания Тръмп, вашата бъдеща първа дама, или гласувайте за Тед Круз". Фотографията на словенския модел е направена за мъжко списание преди брака ѝ.

Круз отрече всякакво участие в появата на снимката на Мелания, но Тръмп не повярва и реагира по съответния начин. Той публикува в „Туитър" колаж.

На него присъства нелицеприятна снимка на жената на сенатора - Хайди Круз, разположена в непосредствена близост до изображението на Мелания. Колажът предполага сравнение коя от двете жени е по-привлекателна. Тръмп беше силно критикуван за колажа от политически опоненти и много влиятелни медии.

Източник: Фокус