Детето, което очаква дъщерята на премиера Бойко Борисов - Венета, ще се казва Бойко. Това разкри пред „Комбина” сестрата на министър-председателя д-р Красимира Иванова.

Премиерът Борисов се похвали: Ще ставам дядо!

Тя сподели, че не знае къде ще ражда племенницата й, но заяви готовност да присъства на раждането, ако й "достигнат нервите".

"Иначе ще се доверим на колегите", каза д-р Иванова, която е началник на Неонатологичното отделение на Първа АГ болница "Света София".

Иванова разкри още, че мъжът до Венета е много скромен. Казвал се Иван.

Премиерският зет вече получил одобрението на тъста

"Брат ми е много развълнуван, че ще става дядо", каза още д-р Иванова. И допълни: "Надявам се Бойко да се върне малко към семейството си, защото много ми липсва. Неговите ангажименти са безкрайни".

Тя каза още, че двамата никога не са обсъждали възможността Борисов да се кандидатира за президент. "Той никога не е искал моето мнение по този въпрос, а и аз никога не съм му го давала", заяви медикът.

Д-р Иванова говори и за емоциите си четири години след направената й операция за отстраняване на мозъчен тумор.

"Започна да не ми пука от много неща. Радвам се на малките неща в живота. По-често пътувам, ходя на ресторант, на кино. Едно такова преживяване наистина калява човек", сподели още най-близката жена до премиера.

Източник: Novanews.bg