Премиерският зет вече получил одобрението на тъста
Премиерският зет вече получил одобрението на тъста / netinfo

Дъщерята на премиера Бойко Борисов - Венета, вече е в напреднала бременност. Очаква се тя да даде живот на момченце, което ще се роди в края на зимата, съобщава "24 часа".

Новината за щастливото събитие съобщи самият Борисов на Бъдни вечер в профила си във Facebook. В социалната мрежа премиерът публикува снимка с дъщеря си, под която написа: "Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета". Фотографията вече е събрала над 70 000 харесвания както и стотици пожелания.

Премиерът Борисов се похвали: Ще ставам дядо!

Първородното внуче на премиера ще е момченце, което всички очакват да се казва Бойко. По същия начин дъщеря му Венета е кръстена на покойната му майка, която Борисов с умиление нарича "Мецанка".

Премиерът е показвал детето си само два пъти - на Коледа през 2013 г., когато отново пусна снимки на двамата. Извън тях Венета Борисова не е излизала в публичното пространство.

Какво пожела Бойко Борисов на българите за Коледа

До преди няколко години Венета живееше в Калифорния с майка си, която е лекар. Дъщерята е изключително сериозно, образовано и скромно момиче, твърдят хората, които я познават. Дори след като завърши образованието си и се прибра от САЩ у нас, тя продължи да води дискретен живот.

Според запознати, Борисов познава избраника на дъщеря си и го е одобрил. Близки на семейството споделят, че бъдещият татко е българин, който е следвал в САЩ. Именно там се е запознал с Венета. Тя е завършила международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси в Калифорнийския университет. Зетят не е известен за широката общественост, но хора, които са го виждали, не пестят похвалите колко свястно момче е и той.