Григор и Никол разкриха връзката си с нежна целувка (СНИМКА)
Григор и Никол разкриха връзката си с нежна целувка (СНИМКА) / снимка: Guliver/Getty Images

Тайната е разбулена - дори и малкото фенове, които до този момент са се съмнявали в любовната авантюра между Григор Димитров и Николв Шeрцингер, вече имат своето доказателство, съобщава Gong.bg.

Бдителен фотограф успя да запечата целувката между тенисиста и певицата. Снимката е направена по време на участието на българина в Бризбейн.

„Сън“: Григор Димитров с нова половинка - Никол Шерцингер

Красивата Никол, която до преди няколко месеца се срещаше с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, и Григор Димитров вече не крият връзката си. Чаровната дама се появи на няколко пъти в ложата на Гришо по време на мачовете му в Бризбейн.

Снощи тя за пореден път даде своята подкрепа за Григор Димитров в мача на двойки с неговия партньор Кей Нишикори от 1/4-финалната фаза от надпреварата в австралийския град срещу Пиер-Юг Ербер и Никола Маю. Никол Шерцингер бе в компанията на агента на Гришо - Крис МакКормак. Centre".

Гришо разкрива за спорта, трудностите и Никол Шерцингер

Първите слухове, че между Никол и Гришо има нещо повече от приятелство се появиха през ноември 2015 година. В интервю за Нова телевизия, преди малко повече от месец, Григор Димитров разсея клюките, като каза, че двамата с Никол са само приятели.