„Сън“: Григор Димитров с нова половинка - Никол Шерцингер
„Сън“: Григор Димитров с нова половинка - Никол Шерцингер / снимка: Guliver/Getty Images

Българската тенис звезда Григор Димитров бързо е забравил раздялата си с Мария Шарапова и до него има нова ослепителна красавица. Най-тиражният английски вестник "Сън" гръмна с новината, че първата ни ракета е завъртял главата на прекрасната певица Никол Шерцингер, съобщава Gong.bg.

Гришо потвърди: Пътищата ни с Мария се разделиха

Източник, близък до певицата, е разкрил новината пред изданието. Според него двамата се старали да държат новината в тайна заради предишните си връзки. Певицата до февруари тази година беше гадже на световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.

"Никол се среща с Григор от известно време. Те просто разцъфнаха, откакто са заедно. Но в същото време правят всичко възможно да не ги снимат заедно, защото напрежението от това би повлияло на кариерите им", твърди източникът на изданието.

Според същия източник, Люис Хамилтън е наясно с тази връзка на бившата си половинка и е направо съсипан от това. От редица английски издания твърдят, че са се свързали с представители на Шерцингер и Димитров за коментар, но засега нямат отговор, което само подсилва слуховете.

Григор се готви за последния си мач за годината. Той ще е в зала "Арена Армеец" на 28 ноември от 20:00 часа и ще бъде срещу Гаел Монфис. Тази битка ще можете да наблюдавате в ефира на Нова Телевизия, както и безплатно на Gong.bg.