Разпространенията от пресцентъра на ДПС вариант на речта на Ахмед Доган, не е пълният. Тази информация разпространи сайтът 24rodopi.com. Пред Нова телевизия собственикът на сайта Илхан Андай прогнозира, че ДПС може да има двама съпредседатели.

Доган даде заявка за по-активна роля в политиката

„Говорим за евродепутата Филиз Хюсменова, която е единият от фаворитите, и Тунчер Кърджалиев, който е народен представител. Има още един по-екзотичен вариант - партията да има двама съпредседатели - Тунчер за Северна България и Мустафа Карадайъ за Южна България, а защо не и Хасан Азис. Събитията са толкова динамични, че ако се спрем на вчерашнията новини, ще изтървем новините от нощта", коментира за „Здравей, България" собственикът на сайта 24rodopi.com Илхан Андай.

Райчев: Доган не иска българските турци да са заложници при конфликт между Москва и Анкара

Според него Ахмед Доган ще има основание днес да отвори шампанско заради това, че е заздравил ДПС и е изхвърлил Лютви Местан.

„Днес в 13.00 часа ще стане ясно дали Местан е стигнал до извода, че втората операция има шанс. Това ще разберем по неговите координати - дали ще излезе от резиденцията в 13 часа и ще отиде на централния съвет в Банкя", прогнозира Илхан Андай.

Източник: Novanews.bg