Брад и Анджелина разказаха за плашещото решение за мастектомията
Брад и Анджелина разказаха за плашещото решение за мастектомията / снимки: Guliver/Getty Images

Брад Пит и Анджелина Джоли са вярвали, че това е най-доброто за семейството им, когато преди две години актрисата се подложи на двойна мастектомия.

В рядко съвместно интервю актьорите разказаха за трудностите и уроците, които са преживели в този важен момент от живота им. „Беше най-правилното, но признавам беше плашещо решение", каза Брад, който беше плътно до съпругата си в този момент.

Анджелина Джоли в интимна фотосесия, заснета от Брад Пит (СНИМКИ)

Джоли избра да премахне двете си гърди през 2013 г., като превантивна мярка, след като й откриха генна мутация, увеличаваща риска от развитие на рак на гърдата.

Това решение беше последвано от втора операция през април 2015 г. за отстраняване на яйчниците и маточните тръби.

Лошото момиче на Холивуд порасна

„Знаех в периода между двете операции, че той е до мен. Знаех, че няма да се чувствам по-малко жена, защото съпругът ми нямаше да го позволи", сподели Анджелина.

Актрисата е загубила майка си, баба си и леля си от болестта. Тя получи смесени реакции от страна на обществото, но категорично заяви, че не съжалява за избора си.

Анджелина Джоли е претърпяла двойна мастектомия

„Никога не знаеш какви ще са реакции, но правиш изборите си в живота сам. Аз направих своя, защото вярвах, че той е най-точният за мен", сподели Джоли.

От своя страна Брад зави, че би направил всичко, за да запази семейството си заедно.

Източник: БГНЕС