Мъж от Мадан се разплати с данъчните с жълти стотинки. Така протестира срещу властите, които не го били уведомили, че ще запорират заплата му заради забавените налози, съобщава Нова телевизия.

Преди броени дни Раиф разбрал от работодателя си, че заплатата му е запорирана. Дължал на местната хазна данък за автомобила си на стойност 116 лв и 45 стотинки. Така недоволният мъж решил да накаже чиновниците.

Габровец плати сметката си за вода с жълти стотинки

Преди броени дни Раиф разбрал от работодателя си, че заплатата му е запорирана. Дължал на местната хазна данък за автомобила си на стойност 116 лв и 45 стотинки. Недоволен, Раиф решил да накаже чиновниците.

Ден преди да разбере за запора, той идвал на касата и платил част от задълженията си. И докато две служителки брояха стотинките почти час и половина, той потърси отговор на въпросите си от директорът на местни данъци и такси.

"Аз се възмущавам на това нещо на обикновеният човек за толкова малка сума му създават неудобства, а олигарсите и богатите могат с години да не си плащат данъците", споделя Раиф.

Източник: Novanews.bg