Катрин Вачева - новият враг в Къщата
Катрин Вачева - новият враг в Къщата / снимка: Нова телевизия

Моника и Светлана намериха обща тема за разговор. Двете дами разказаха на Ернестина за корекциите по себе си. Оказа се, че и двете съжаляват за силикона в устните си, а Моника дори се е подложила на манипулация за неговото отстраняване. Светлана е направила две операции на носа си и си мисли за трета, защото продължава да не го харесва.

В мисия „Битка за Банята” - част от седмична мисия „Войната за Къщата”, всеки от съквартирантите имаше за цел да изкара с уста гумено пате от тоалетна чиния, пълна с боя. Играта спечели отново синият отбор, а червеният вече няма достъп както до кухнята, така и до банята. Втората поредна загуба не се хареса на загубилия отбор и донесе много напрежение след себе си. Здравко се ядоса на Кристина Димитрова, която беше най-бавна по време на мисията, а Джино пак заговори срещу Деян.

Напрежението между двамата мачовци Джино и Деян ескалира. ММА боецът обвини Джино, че всичко в живота си е постигнал наготово и хубавият живот, с който често претендира, е благодарение на родителите му. Джино, от своя страна, започна разпалено да обяснява как сам е постигнал всичко и колко тежки са били първите му години, прекарани в Щатите.

За трети пореден път двата отбора се изправиха един срещу друг в мисията „Битка за фитнеса и басейна”. Залогът този път бяха фитнесът и басейнът в Къщата. Двата отбора трябваше да изберат по двама участници, които да влязат в лодка в басейна. Всяка лодка има пробойна и се пълни с вода, а пасажерите трябва да източват водата от нея с кофи. Битката губи този отбор, чиято лодка се обърне първа. Това беше и първата точка за червения отбор.

Още с първите минути във ВИП Къщата, Катрин Вачева предизвика само негативни реакции в Съквартирантите. Тя се спречка дори с най-спокойния Съквартирант Катя, която само искаше да разбере с какво си изкарва прехраната моделката. Ернестина, Моника и Светлана също обсъдиха Вачева с лошо, а Гъмов се превърна в нейния най-голям анти-фен и дори прие съжителството с нея като лоша карма.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.