ГЕРБ в Дряново регистрира кандидатите си за общински съветници и кметове на села
ГЕРБ в Дряново регистрира кандидатите си за общински съветници и кметове на села / ПП ГЕРБ

ГЕРБ в Дряново регистрира пълна листа на кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове в трите села, в които ще се провеждат избори. Водач на листата общински съветници от ГЕРБ е общинският ръководител на ГЕРБ-Дряново Даниела Василева. След нея се нареждат Преслава Демирева, организационен секретар на ГЕРБ-Дряново, Наталия Ковачева, Ива Константинова, Николай Атанасов, Георги Казаков, Христофор Христов, Надя Кукурякова, Тодор Василев, Радостина Добрева, Стефан Иванов, Стоян Владков, Петър Лавчев.

Кандидат на ГЕРБ за село Царева ливада е Наталия Ковачева. Наталия Симеонова Ковачева е родена на 29.02.1972 г. в с. Царева ливада. Семейна е, с две дъщери. Завършва средното си образование в Пощенски техникум, гр. Шумен. Работи като касиер в ТП „ Български пощи“ ЕАД – Дряново. През годините Наталия Ковачева придобива квалификация за туристически агент. Стартира собствен бизнес в областта на търговията.

Кандидатът на ГЕРБ за село Гостилица е Надя Кукурякова. Тя е родена на 03.10.1962 г. Средното си образование завършва в ПТГ „Д-р. Н.Василиади“, гр. Габрово. През 2014 г. придобива бакалавърска степен във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, специалност „Стопанско управление“.

Надя Кукурякова има опит в областта на туризма и ресторантьорството, който придобива в Кипър. Заедно със семейството си развива бизнес в областта на поддръжката на автомобили. Има опит в работата с европейски проекти и застраховането.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ганчовец е Митко Сираков.