30-годишен шофьор е с опасност за живота, блъснал се в дърво на пътя Добрич - Варна
30-годишен шофьор е с опасност за живота, блъснал се в дърво на пътя Добрич - Варна / Dariknews.bg

30-годишен шофьор на лек автомобил „Фолксваген” е с опасност за живота, след като се е блъснал в крайпътно дърво на пътя от Добрич за Варна, съобщават от пресцентъра на варненската полиция. Инцидентът е станал вчера в 17:35 часа.

Мъжът е загубил контрол над автомобила, излязъл е от пътя и се е блъснал в дървото. Вследствие на катастрофата е получил съчетана травма и е настанен в болница с опасност за живота. 32-годишна пътничка в автомобила е получила охлузни рани по ръцете и краката, прегледана е в болница и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

38-годишен шофьор на такси пък е предизвикал катастрофа късно вчера на кръстовището на бул. "Владислав Варненчик" и ул. "Г. Бенковски", след като е пресякъл на червено и е блъснал друг таксиметров автомобил.

Инцидентът е станал малко след 01:20 часа, като вследствие на катастрофата е пострадал 42-годишен пътник в другото такси. Той е получил наранявания на глава и коляно, оказана му е медицинска помощ в болница, след което е освободен за домашно лечение.