Ники Дойнов води Новините от Гърция тази вечер
Ники Дойнов води Новините от Гърция тази вечер / Нова тв

Новините на Нова тази вечер се излъчват на живо от Гърция. Водещият Николай Дойнов от първо лице проследява накъде тръгва южната ни съседка след като от днес официално е в ситуация на технически фалит. Ники Дойнов ще представи новините директно от Солун, заедно с последната и най-актуална информация на репортерите на Нова в Атина, Брюксел и София.

В последните седмици екипът на Новините на Нова следи отблизо събитията в Гърция. Тази неделя - в деня на референдума, който трябва да каже ДА или НЕ на Гърция в Еврозоната, очаквайте специално издание на Темата на Нова. За първи път тя ще се излъчи на живо от студиото в София, с преки включвания за хода и резултатите от всенародното допитване.

Водещ на Темата на Нова в студиото ще бъде Марина Цекова. Тя беше и специален пратеник на медията в Атина през най-драматичните дни, докато се вземаха тежките решения, довели до европейския отказ за нов транш помощи за южните ни съседи и перспективата Гърция да стане първата развита държава в състояние на фалит.

Не пропускайте Новините на Нова - днес в 19.00 и 22.00 ч. и Темата на Нова - тази неделя от 19.30 ч.

Актуални новини по темата следете на Facebook страницата на Новините на Нова.