В „Комбина" тази събота по Нова гостува една невероятна двойка приятелки - Катето Евро и Ернестина Шинова. Пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева двете дами ще разкажат за равносметките, защо се харесват, кое е общото помежду им и от кои пороци не могат да избягат.

Азис и Фики Стораро ще дадат урок по интеграция. Двамата застават заедно в парчето „Блокиран", което няма общо с блокираните ромски квартали и напрежението от последните седмици.

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш" тази седмица застава политикът Павел Чернев. Националистът, който иска да има отделна държава за ромите, ще застане срещу детектора, за да коментира случаите в Гърмен и Орландовци.

В „Анализирай това" Краси Боев ще направи уникално изследване на цените на храните у нас и в по-големите европейски столици. Защо франзелата в Париж е по-евтина от баницата в София? Целта на този социален експеримент е да докаже, че на фона на ниските заплати у нас цените на продуктите от първа необходимост са в пъти по-високи, от цените в другите страни.

Един бивш политик влиза в кухнята - очаквайте разговор с Юлияна Дончева за майчинството на 49, за резките завои в живота и дисциплината вкъщи.

Веселин Маринов - сам на острова на любовта и отново на път. Едно откровено интервю пред Лора Крумова и Галя Щърбева. Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина" тази събота, 20 юни, от 15.00 ч. по Нова.