По какво се запалиха медици у нас?
По какво се запалиха медици у нас? / netinfo

Нов продукт събра погледите на представителите на медицинската гилдия у нас. Родни лекари и фармацевти бяха впечатлени от специалния пробиотик ProCombo.
За да разберем с какво толкова ProCombo (ПроКомбо) е по-различен, влязохме в столична аптека и разговаряхме с фармацевта, който беше на смяна. Късметът ни запозна с магистър-фармацевт Александра Попова - специалист с дългогодишна практика, чиято месторабота е в района на МБАЛ „Александровска". Ето какво ни разказа тя:

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
Добър ден! Какво мислите за новия продукт ProCombo, за който се шуми много напоследък?

Здравейте! От позицията си на магистър-фармацевт аз уверено препоръчвам ProCombo. Причината за това е големият брой доволни пациенти, от които получавам много добри отзиви.

Такова предпочитание към продукт нещо необичайно ли е?

Уникалното при ProCombo е, че пациентите идват и сами търсят точно него. Той е предпочитан избор от лица със стомашно-чревни разстройства и от такива с понижен имунитет. Тук трябва да вмъкна, че ми прави изключително добро впечатление информираността на българина относно благотворното въздействие на ProCombo той е с комплексна формула, включваща пробиотик + пребиотик) върху имунната защита. Добро здраве има онзи, който се грижи за него.

Магистър-фармацевт Александра Попова, аптека „Момина сълза", София, бул. „Пенчо Славейков" №29А

Това мнение обаче не е единичен случай. Преди да дойде в България, ProCombo вече бил феномен в лекарските среди в страните отвъд океана, сред които е и неговата родина САЩ. Тамошните медици били удивени от бързия му възстановителен ефект. Сходни наблюдения има и магистър-фармацевт Нели Божкова от град Любимец.

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
ProCombo има по-бърз ефект

В аптеката има различни видове пробиотици, но ProCombo ме впечатли най-много от всички. ProCombo е единственият продукт у нас, съдържащ пробиотик и пребиотик в течен вид, който освобождава съставките си двуетапно в организма. Това гарантира, че т.нар. добри бактерии в ProCombo са живи, стигнали са невредими до тънкото черво и веднага започват да действат. Практическата полза за пациентите от всичко това е по-бързият ефект. Заради краткия период на възстановяване ProCombo е изключително ценен за хората с понижен имунитет или с храносмилателни проблеми.
Магистър-фармацевт Нели Божкова,
аптека „Белладона", Любимец, ул. „Ивайловградска" № 9

Стомашно-чревните разстройства обаче не ни „питат" дали сме мъже или жени, нито дали сме в разцвета на силите си или сме навлезли в третата възраст. В днешно време проблеми с храносмилателната система имат дори дечица. Затова и не е случайно наблюдението на магистър-фармацевт Силвия Тренчевска от София, която е забелязала, че ProCombo се превръща в продукта за цялото семейство.

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
ProCombo е за цялото семейство

Твърдо препоръчвам ProCombo на всички, които ме питат какво да си вземат при подут корем и тежест (храносмилателни проблеми) или при диария. Който е послушал съвета ми, винаги се връща да ми благодари и си взема „за всеки случай". Смятам, че ProCombo се превръща в продукта, който едно семество задължително трябва да има вкъщи. ProCombo е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години и бременни жени.
Магистър-фармацевт Силвия Тренчевска,
аптека „Премиум фарм", София, ул. „Граф Игнатиев" №53

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
Аз препоръчвам уверено ProCombo

Препоръчвам ProCombo, защото съм уверена, че купувайки него, пациентите ще получат не само суперлативи, а и най-важното - резултат. ProCombo дава много добри резултати при пациенти, оплакващи се от подут стомах и газове. Задължително ProCombo трябва да приемат и лица, които пият антибиотици, както и тези с нередовно хранене. Често препоръчвам ProCombo и на дечица, като преди това преценявам дали са на подходяща възраст, за да преглъщат капсулките.

Впечатляващото предимство на ProCombo пред останалите пробиотични продукти е двойната капсула с предпазен външен слой, защитаващ вътрешната капсула с живите пробиотици от киселинната атака в стомаха. Специфичното разтваряне на ProCombo, при което пробиотичните бактерии отиват директно в тънките черва, е уникално и предполага висока ефективност.
Магистър-фармацевт Илияна Чукалова,
аптека „Илана фарм", София, ж.к. Младост 1А, бл. 550 (срещу Била)

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
Вече е лесно да изберем правилния пробиотик

Личните ми впечатления от ProCombo са много добри. Пациентите в аптеката го предпочитат, защото се пие само по 1 капсула на ден и е удобен за съхранение (няма нужда да се държи в хладилник). До ProCombo най-често прибягват хора, подложени на антибиотично лечение, както и такива с понижен имунитет или с храносмилателни проблеми. Независимо от причината обаче досега от всички получавам отлични отзиви.

Всичко това заедно с уникалните технологични предимства на ProCombo - 100-процентовото качество и гарантираното достигане на пробиотичните бактерии до тънките черва, го правят най-добрия продукт от този клас на българския пазар.
Магистър-фармацевт Радостина Крумова,
аптека „Фекона", Драгоман, ул. „Христо Ботев" № 19

Пациентите избират ProCombo

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
Винаги се грижа за пациентите си, затова препоръчвам ProCombo при стомашно-чревни неразположения, свързани с нарушения на нормалната чревна флора. Технологията „капсула в капсула" е уникална - единствена на пазара. Тя осигурява поетапно освобождаване на съставките в ProCombo на правилното място. Това е причината ProCombo да бъде предпочитан и избиран от пациентите.
Фармацевт Яна Георгиева,
аптека „Запад-Тракия", Пловдив, ж.к. Тракия, ДКЦ 5

 

Повече за пробиотика за цялото семейство ProCombo (ПроКомбо)

По какво се запалиха медици у нас?
netinfo
Повече за пробиотика за цялото семейство ProCombo (ПроКомбо)