Нашенка свали 35 кг и вече 3 години няма йо-йо ефект
Нашенка свали 35 кг и вече 3 години няма йо-йо ефект / netinfo

Как се постига това знаят само претърпелите такава промяна

Ако сте си мислили, че това е невъзможно, една млада жена от Харманли ще ви опровергае. Тя признава, че да свалиш 35 килограма не е лесно, но по-трудно е да откриеш как да отслабнеш, така че след това да задържиш новата си фигура задълго. А защо не и за постоянно?!

Очарователната Блага Димитрова развалила фигурата си, когато минала през най-важния период от своя живот - бременността и раждането на нейната дъщеричка. Години по-късно и след много неуспешни опити тя намерила как да отслабне здравословно и трайно. А към днешна дата, когато Блага вече повече от 3 години е с нова визия, тя е още по-уверена, че изборът ѝ е бил правилният.

Ето подробностите за успеха на Блага, разказани лично от самата нея:

Нашенка свали 35 кг и вече 3 години няма йо-йо ефект
netinfo
Оставих зад гърба си 35 кг

„Здравейте, казвам се Блага Димитрова от Харманли, на 37 г. Мога да кажа, че нищо човешко не ми е чуждо, и така и аз исках да съм слаба и фина. След раждането на дъщеричката ми обаче нещата бяха отчайващи - аз тежах всичко общо 85 кг. Не се чувствах комфортно и най-вече никак не се харесвах.

Правих всякакви опити за отслабване - популярни диети, всякакви гладувания с дни, хапчета и какво ли не. И тъй като съм наясно, че без усилия нищо не става, стараех се да правя и упражнения. А накрая, след поредното „изпитание" аз бях свалила няколко килограма, които бързичко след това се връщаха. Дъщеря ми вече беше станала на 4 годинки, а аз все още изглеждах сякаш наскоро съм родила.

Така един ден във Фейсбук прочетох и за продуктите за отслабване на Vitaslim. Реших да пробвам. Първоначално се спрях на Vitaslim LIGHT. Взех си 2 кутии, след изпиването на които бях свалила близо 10 кг. Пиех по 1 капсула Vitaslim LIGHT 3 пъти на ден преди хранене, а имах и тренировки - аз никога не спирам да се движа.

Този резултат ме обнадежди и реших да комбинирам и трите продукта - Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS . По препоръка на производителите те са за максимален ефект. Е, ефектът при мен бе максимален!!! С помощта на тези продукти и моите тренировки не само хвърлих 35 кг зад гърба си, но и се сдобих с приятна за гледане фигура и невероятно самочувствие. Чувствам се жизнена, енергична и харесвам външния си вид."

Нашенка свали 35 кг и вече 3 години няма йо-йо ефект
netinfo
Своя подвиг Блага Димитрова извършила през 2012-а година. Оттогава обаче са изминали цели 3 години. Животът ѝ се е променил коренно, но големият въпрос е какво е станало с фигурата ѝ, нали?

„Първата крачка към промяната направих, когато отслабнах 35 кг. с помощта на Vitaslim. Но исках повече от живота и от себе си. Разбрах, че щом с килограмите се преборих, значи мога и много други неща. Тъй като работя в хранително-вкусовия бранш, изкушенията са навсякъде около мен, но въпреки това от 3 години насам аз поддържам килограмите, които постигнах с Vitaslim. Тази есен малката беше първолак, а аз с гордост я заведох на 15 септември, защото до моята малка принцеса стои една хубава майка. Моят опит показа, че с Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS се свалят килограми и то задълго.

И ако някой се съмнява, нека опита, но е важно да знае, че трябва да спазва инструкциите за пиене, да се храни здравословно и да се движи. А какво бих казала на всички, искащи за себе си и за любимите хора щастие, здраве и дълголетие... Дерзайте, мили хора, вярвайте в себе си, в упоритостта си и за нищо на света не се отказвайте от целите си, а в самия си път към желаната фигура ще имате верен помощник в лицето на Vitaslim."
Блага Димитрова, 37 г.

За да подкрепят здравословното отслабване, от Vitaslim направиха специален промо пакет с най-успешните си продукти за отслабване Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Повече за неустоимата оферта „Отслабни сега" ще видите ТУК

Нашенка свали 35 кг и вече 3 години няма йо-йо ефект
netinfo


Вижте повече за специалната оферта „Отслабни сега"