Акт, глоба и постоянно полицейско наблюдение са наказанията, подготвяни за автомобилен джигит
Акт, глоба и постоянно полицейско наблюдение са наказанията, подготвяни за автомобилен джигит / 100 вести

Темите от вестник "100 вести" днес:

Акт, глоба и постоянно полицейско наблюдение са наказанията, подготвяни за автомобилния джигит, който на 16-ти се похвали във Vbox7 как върти гуми на оживена улица в Габрово. Вчера от полицията уточниха за „100 вести“, че подобни демонстрации са недопус-тими и че „каквото и да се случи, акт за наруши-теля ще има“. И обясниха за постоянната липса на свидетели, готови да дадат показания и да ги защитят в съда при случаи като този. Това е постоянният препъникамък в полицейската работа – мнозина се възмущават от тази и онази нередност, но когато работата опре до свидетелските им показания, обръщат гръб.

Технически университет - Габрово е водеща институция за подготовка на висококвалифицирани специалисти и провеждане на научни изследвания, отговарящи на европейските стандарти. Създаден преди 50 години, днес Университетът успешно съчетава традициите на миналото с възможностите на настоящето в областта на образованието и науката.

Най-новото от своята производствена листа като доставчик на инструменти за световноиз-вестни компании показва „ВСК Кентавър-ИЗ Динамика“ - Дряново на 17-то изданиe на изложението „Swisstech” в Базел, Швейцария, информира Мариана Печеян, управител на компанията. То се провежда от 18 до 21 ноември и е за фирмите от сферата на металообработването и пластмасите.