Музиката ви следва със Samsung Multiroom System
Музиката ви следва със Samsung Multiroom System / netinfo

Безжичната Multiroom аудио система разширява границите на музикалното изживяване

Слушането на музика се превръща в неповторимо и пълноценно изживяване с усъвършенстваната Multiroom System на Samsung. Системата не просто възпроизвежда музиката, а отговаря на нашите потребности, формиралите се с напредването на технологиите.

Безжичната аудио система на Samsung се справя с някои от основните проблеми и неудобства, на които се натъкваме, слушайки музика на мобилния си телефон - като досадните прекъсвания, когато някой ни търси или получаваме съобщение. Аудио системата на Samsung ни дава и друго удобство: често пъти съхраняваме музикалните файлове на различни устройства, което ни затруднява и поставя необходимостта от едно устройство, с което да ги управляваме. Друго предимство, което ни предоставя Samsung Multiroom System, е звученето на музика във всяка стая, когато организираме събиране или парти в дома си например.

Стремежът към цялостен отговор на тези потребности е Samsung Multiroom System.

Безжична технология за музика, която ни следва навсякъде

Всяка една от колоните в системата е свързана безжично към интернет и така музиката се разпространява едновременно на няколко, избрани от нас места. Музиката, която звучи от усъвършенстваната аудио система, можем да черпим от различни източници - от паметта на смартфона до интернет услуги за качване и споделяне. Всички файлове се обединяват и контролират лесно чрез мобилно приложение.

Samsung Multiroom System разширява измеренията на изживяването, което доставя слушането на музика. С функцията Room to Room Play можем да настроим системата така, че да слушаме любимите си парчета само в стаите, в които се движим и така те буквално да ни следват. Когато се приберем у дома, можем да продължим да слушаме песента, която сме пуснали на смартфона си на път към вкъщи, като го съединим чрез Bluetooth и NFC към Samsung Multiroom.

Триъгълната форма и разнообразието от начини, по които може да бъде разположена Samsung Multiroom System, ни предлага възможности да се наслаждаваме на повече пространство и възможности да подредим дома си.

Върху повърхност, в ъгъла на стаята или по стените - можем лесно и бързо да инсталираме Samsung Multiroom System чрез три лесни стъпки.

Системата се предлага в два универсални цвята - черно и бяло, за да пасва на всеки домашен интериор.