150 събития „раздвижват” София за седмица
150 събития „раздвижват” София за седмица / снимка: bulsport.bg

Move week 2014 - Европейска седмица на спорта и физическата активност ще се проведе в гр. София за трети пореден път, като с всяка изминала година интереса към кампанията и партньорите, които се включват в нея се разширява. За 2014 г. „Асоциация за развитие на българския спорт” - координатор на кампанията за София ще координира над 150 събития, които ще наситят седмицата със забавления, спорт и физическа активност.

В периода 29 септември до 5 октомври ще можете да вземете участие в множество разнообразни спортни събития, отворени тренировки и дейности, всички те - безплатни за гражданите, за да опитат движението и да спомогнат за постигане на целта за 100 милиона повече физически активни европейци до 2020 г.

Всеки желаещ може да вземе участие в най-разнообразни спортни събития, като някои от тях са body shaping тренировка, спортно катерене, хокей на трева, самбо и джудо, ци гун/тайдзи цюан, айкидо, капоейра, борба, уин чун кюн, кросфит за начинаещи, народни танци, тренировки по футбол, спортна гимнастика, художествена гимнастика, лекоатлетически крос и други.

Програмата за всички мероприятия на територията на София можете да видите ТУК