Инж. Георги Недев: Ще отстоявам поносими за русенци цени на парното и на тока
Инж. Георги Недев: Ще отстоявам поносими за русенци цени на парното и на тока / netinfo

Радвам се, че днес пред вас мога да докладвам, че борбата, която водих с ДКЕВР за последната една година се увенча с успех и русенци не плащат по-скъпо парно. Така най-реалистично се представи пред общинския съвет на "Съюза на пенсионерите Русе 2004" водачът на листата на Коалиция от партии „България без цензура” инж. Георги Недев.

С краткото и съдържателно представяне на своята трудова биография и професионално развитие Недев накара присъстващите да завишат интереса си към срещата с него. Пенсионерите приветстваха позицията му,и се радват се на нови лица в политиката като него

Топлофикация, на чието дружество той е изп. директор, повдигна редица злободневни проблеми, част от които имаха и субективен привкус.

Като цяла присъстващите пенсионери останаха доволни от разясненията, които водачът на листата на „България без цензура” даде.

За отбелязване е фактът, че тук присъстваха доста добри специалисти- ръководители на различни институции в близкото минало и се получи един наистина смислен дебат за бъдещето на страната и за живота на хората.

Областният председател на пенсионерите Йордан Казаков предварително заяви, че няма да търси срещи и да допусне партии, които вече са се компроментирали пред хората от третата възраст в града, да ги ухажват.

Общинският лидер Петко Петков пък се усъмни в това, че инж. Недев ще успее да се пребори с безразличието на традиционните политици към избирателите, но заяви, че му вярва и му пожела успех.