Зов за помощ
Зов за помощ / Дарик Нюз - архив

44-годишният Георги Ангелов Спасов от Варна, родом от добруджанското село Спасово, спешно се нуждае от средства за животоспасяващо лечение. Преди няколко месеца български лекари му откриват рядък злокачествен тумор, разположен зад тънките черва. Въпреки направената в България операция, туморът продължава да расте и вече е дал разсейки в гръбначния мозък и други органи.

В момента Георги е на лечение в Университетската болница в Хайделберг - Германия, където немски лекари са му насрочили нова операция, която ще струва 80 хил.лв. Парите за операцията са събрани, но преценката на специалистите е да се изчака с оперативната интервенция, заради тежкото състояние на пациента и бързия растеж на тумора. Междувременно немските лекари са назначили на Георги шест курса химиотерапия и скъпи болкоуспокояващи инжекции, цената на една от които е 1350 евро.

Близките на младия мъж се обръщат с молба към всички добри и състрадателни хора за финансова подкрепа в този труден за тях момент. Нека подадем ръка на Георги и заедно да се преборим за живота му.

Средства за лечението на Георги Ангелов Спасов  може да преведете по банковата сметка на неговата майка Стоянка Георгиева Ангелова в Уни Кредит Булбанк:

BIC код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF

СМЕТКА - 7000 1521773643

IBAN - BG52 UNCR 7000 1521 7736 43

ВАЛУТА - BGN     КЛОН - 318