Над 30 000 домакинства всеки ден търсят услугите на майстори онлайн
Над 30 000 домакинства всеки ден търсят услугите на майстори онлайн / netinfo

С времето във всяко жилище се появяват дребни или по-големи битови проблеми - техниката отказва, казанчето се поврежда, крушката в коридора изгаря или пък стените в хола имат нужда от освежаване. Тогава започва търсенето на специалист, който да работи качествено, бързо и на приемлива цена. Статистиките показват, че в следващите 20 години тенденцията потребителите да търсят услугите на майстор в интернет ще се увеличава. Затова и все повече изпълнители започват да обръщат внимание на своето онлайн присъствие.

От около една година уебсайтът MaistorPlus.com помага на българските домакинства в намирането на подходящ майстор за техния ремонт. Услугите, за които клиентите могат да потърсят професионална помощ от сайта, са разпределени в 38 категории - измежду които са къртене, озеленяване, ремонт на покриви, циклене на паркет и други.

Над 30 000 домакинства всеки ден търсят услугите на майстори онлайн
netinfo
В началото на месец април Галина Н. потърси помощ за боядисването на стените и таваните във всекидневната. В интернет попадна на уебсайта MaistorPlus.com и реши да опита.

Публикуването на заявка в сайта е безплатно и минава през 3 лесни стъпки

В заявката си Галина описа площта на помещението, ремонтната дейност и срока за изпълнение. Тя остана приятно изненадана, тъй като до края на деня вече беше получила няколко съобщения с предложения от кандидат-майстори за нейния ремонт. Галина сравни офертите им и разгледа публичните им профили в сайта с оценки от техни предишни клиенти.

Един от първите, които се отзоваха по заявката на Галина, беше Иван Тодоров. Майстор Тодоров даде отделни цени за боядисване с латекс - за труд и за материали - и отговори на всички въпроси на клиента. Галина оцени неговата бързина и професионално отношение. А и фирмата на Иван Тодоров имаше добро представяне в сайта до момента. Затова Галина реши да му се довери и размени данните си за контакт.

След извършването на огледа бригадата на Иван Тодоров имаше само 3 дни, за да свърши работата в срок и да отговори на очакванията на клиента.

Система за оценяване - ключовият момент в MaistorPlus

За да гарантира качество на извършваните услуги, платформата предлага на клиентите си да оценят работата, извършена от майстора. Галина Н. остана впечатлена, както от лекотата, с която успя да намери майстор, така и от качественото изпълнение. Ето защо тя не се поколеба да остави своя коментар в профила на Иван Тодоров:

"Отлична организация от главния майстор ivantodorov30. Бързо и прецизно изпълнение на ремонта. Перфектно свършена работа. Специални благодарности на младия майстор Ники - човече, ти имаш златни ръце! Момчета, благодарим ви! Препоръчваме на всички услугите на тази бригада - няма да съжалявате".

Вижте оценката

Ако искате да освежите дома си, не се колебайте да заявите вашия ремонт на MaistorPlus.com. Платформата ще ви спести ценно време и средства, позволявайки ви да сравнявате оферти на майстори и фирми в цяла България.

Други препоръчани изпълнители от клиентите на MaistorPlus в категория Боядисване и Декорация:

Валери Димов

Иво - вътрешни ремонти

В момента броят на майсторите и фирмите, търсещи работа през MaistorPlus, надхвърля 2000. За регистрация на майстори и фирми - вижте тук.