Миро Иванов: Левски може да играе още по-добре, но е важно да побеждаваме
Миро Иванов: Левски може да играе още по-добре, но е важно да побеждаваме / Gong.bg

Новото попълнение на Левски Мирослав Иванов сподели след победата на „сините“ в Любимец, че вярва в това, че отборът може да играе още по-силно.

„Труден мач. Доволен съм от победата, но Левски може да играе и по-добре, трябва време. Победите дават спокойствие, затова бе важно да победим,“ заяви Иванов.

„На мен ми е позната обстановката. Освен Ангелов и Гаджев, има много промени. Отборът е нов, прави се в движение. Изкарах хубави години тук. Надявам се да започнем да побеждаваме, и нещата да си дойдат на мястото,“ продължи той.

„Беше нормално да изчакам за чужбина, трябваше да мисля за своето бъдеще. Нещата не станаха, но бе нормално след това да избера Левски, радвам се, че съм тук,“ каза още полузащитникът.

Ще има ли сантименти към бившия му тим Лудогорец, когато шампионът срещне Левски само след две седмици: „По-скоро не. Имам много приятели там, изкарах добри години, постигнахме успехи, но времената са други. Ще дам всичко от себе си, ако треньорът разчита на мен, за да победим Лудогорец.“