Тодор Алексиев ще продължи промяната и прогреса на община Хайредин
Тодор Алексиев ще продължи промяната и прогреса на община Хайредин / Дарик Враца

При голям интерес и препълнена зала на местното читалище кандидатът за кмет на община Хайредин от местна коалиция „Промяна и прогрес за община Хайредин", с номер 4 в бюлетината, Тодор Алексиев направи пред жителите на село Михайлово подробен отчет за изминалия четиригодишен период и даде заявка за втори мандат.

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Светла Петрова, Емил Алексиев, Пламен Калеев, Ангел Димитров, Искра Гиздова, Пепа Христова, Цветелина Ангелова, Цветан Цветков, Петя Фуренска, Цветелина Семерджиева и Валентин Малджански.

Жителите на село Михайлово посрещнаха с бурни аплодисменти речта на Тодор Алексиев, с която той припомни много придобивки за селото в последните четири години.

Алексиев и кандидатите за общински съветници чуха и всички наболели проблеми в селото и дадоха отговори на въпросите, зададени към тях. Сред притесненията на хората бяха липсата на работа, обществен транспорт, здравни грижи и банкомат в селото. Тодор Алексиев увери, че по всички проблеми се работи и дори в началото на ноември стартира проект, който ще осигури работа на младите хора тук.
„След като започнах работа с Тодор Алексиев, разбрах, че той е човек , който мисли за община Хайредин. Живее тук, неговите деца са тук и работи за цялата община. Трябва да работим заедно, да се слушаме.

Ще приключи Водният цикъл, екипът на Тодор Алексиев ще спечели отново проект, улиците ще бъдат асфалтирани и ще живеем като европейци", сподели пред присъстващите кандидатът за общински съветник от Михайлово Ангел Димитров. Думите му бяха допълнени от магистър-фармацевта Пепа Христова, която е собственик на единствената аптека в селото: „Така, както вие идвате при мен и казвате своите болки, така и аз искам вие да повярвате, че Тодор Алексиев е най-подходящият човек за кмет. Дайте си сметка какво беше направено по време на неговия мандат и какво се направи по времето на предишните общински кметове. Доверете се на него, както се доверявате на мен с бюлетина номер 4 за кмет и общински съветници".

Купуването и продаването на гласове е престъпление.