Старт на кампания Заедно за съпричастността
Старт на кампания Заедно за съпричастността / Дарик Враца - архив

Областен информационен център Враца като част от националната мрежа от 27 Областни информационни центъра стартира кампания в партньорство с БЧК. Тя се провежда в периода 16-20 ноември 2015 г

.Целта на инициативата е представителите на уязвимите групи да бъдат информирани за възможностите, които им предоставя Оперативна програма „Развитие на човешки ресурси „ в периода 2014-2020 г.

Областният информационен център ще проведе поредица от срещи на територията на областта за представяне на текущи и предстоящи за отваряне процедури, насочени към подобряване възможностите за включване в пазара на труда, социализация, предоставяне на услуги в дома, обучения и др. Ще бъдат обхванати всички общини, като за участие са поканени координатори и доброволци на БЧК, общински служители, НПО, работещи с уязвимите групи, служители от центрове за услуги.

ОИЦ Враца е част от мрежата от 28 инфоцентъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Еврофонда за регионално развитие.