Представители на НДСВ Монтана и Враца проведоха работна среща
Представители на НДСВ Монтана и Враца проведоха работна среща / netinfo

Работни срещи с местните структури на НДСВ в Монтана и Враца проведоха членове на ръководството на партията на 7 септември. В тях участваха избрани с листите на партията кметове и общински съветници, областни и общински координатори, както и областните управители на Монтана – Тодор Върбанов, и на Враца – Антонио Георгиев.

Участниците в срещата бяха запознати с актуалното състояние на партията и на управляващата коалиция, както и с развитието на взаимоотношенията с опозиционните политически сили.

Сред основните задачи стоящи пред представители на НДСВ е засилване на контактите с неправителствения сектор и професионално-съсловните организации по места, както и да активизират работа за развитието на младежката организация на НДСВ.

Представителите на централното ръководство на НДСВ дадоха висока оценка за работата на местните организации на партията в областите Монтана и Враца, като подчертаха, че е напълно реалистично достигането на 10-12 процента изборен резултат през лятото на 2009 г. в тези два региона.