Локомотив Мездра - с още попълнения
Локомотив Мездра - с още попълнения / netinfo

Новият член на „А” група ПФК Локомотив (Мездра) продължава да е активен на трансферния пазар. Днес договори с клуба подписаха още четири нови попълнения. Сред тях са двама португалци: 21-годишният универсален халф Давид Мендес да Силва, който е юноша на Порто, и 24-годишният централен нападател Руи Мигел Мариньо Реис.

Досега Давид Силва е играл като преотстъпен във втородивизионния Торизенсе, а Руи Мигел – в елитния Академика (Коимбра). Договорите на двамата са съответно за три и за две години, уточни главният мениджър на "железничарите" Георги Бачев.

Третият нов е 20-годишният офанзивен халф Стоян Абрашев, който е възпитаник на школата на ЦСКА, но за последно се подвизаваше в Спартак (Варна). Последният трансфер е на 19-годишния централен защитник Милчо Макенджиев – той е юношески национал, възпитаник на школата на Ивайло Андонов в Пирин’2001 (Благоевград).

С това новите попълнения в състава на "червено-черните"” станаха 11 – останалите са вратарят Радостин Станев (Спартак – Варна), десният бек Николай Христозов (Вихрен – Сандански), халфовете Илия Илиев (Славия), Иржи Ленко (Суперфунд – Пашинг, Австрия) и Владислав Романов (ЦСКА), нападателите Михаил Аврионов (Етър – Велико Търново) и Фаусто Жорже Диас Лоренцо (Анадиа, Португалия).

Информацията е на Мирослав Гетов