Калин Каменов: Загърбваме политическите противоречия и започваме да работим заедно за Враца
Калин Каменов: Загърбваме политическите противоречия и започваме да работим заедно за Враца / Дарик Враца
Калин Каменов: Загърбваме политическите противоречия и започваме да работим заедно за Враца
82674
Калин Каменов: Загърбваме политическите противоречия и започваме да работим заедно за Враца
  • Калин Каменов: Загърбваме политическите противоречия и започваме да работим заедно за Враца

Калин Каменов даде днес първата си пресконференция в качеството си вече на кмет на Община Враца. Той обяви, че в ГЕРБ са изключително доволни от резултатите и голямата подкрепа на врачани след, което побърза да успокои работещите в общинска администрация, че чистка няма да има. „Трябва бързо да се стиковаме и да продължим с важните задачи като Водния цикъл. Тези, които работят добре да не се притесняват"
Каменов заяви, че от днес загърбва политическите противоречия и продължава да работи с всички за бъдещето на Враца. Новият кмет пожела успех на бившия вече кмет и неговия щаб. И поиска още няколко дни време преди да обяви ръководния екип, с който ще влезе в Общината.

След тези избори ГЕРБ е първа политическа сила в областта, каза на свой ред и областният координатор инж.Петя Аврамова. „На първи тур имаме кметове в Козлодуй и Оряхово , а на втори в Бяла Слатина и Враца". За община Роман Аврамова обясни, че ще оспорват резултатите и ще искат повторно преброяване, тъй като разликата между кандидата на ГЕРБ и този, спечелил балотажа е само 9 гласа. „Имаме данни, че за нашия кандидат има бюлетини, обявени за невалидни, без да отговарят на указанията за невалидност".

В област Враца ГЕРБ има общо 37 кметове на кметства и 58 общински съветници. Петя Аврамова благодари за добрата работа на всички, които са били ангажирани в изминалата вече кампания и добави, че заедно с новия кмет на Видин, който също е от ГЕРБ и кмета на Монтана, който е Реформаторския блок в Северозапада вече управлението е дясно.