„Довиждане училище, ваканция здравей!
„Довиждане училище, ваканция здравей! / netinfo

С традиционното за края на учебната година спортно-развлекателно шоу под мотото „Довиждане училище, ваканция здравей!" учениците от училище „Козма Тричков" отбелязаха края на учебните занятия.

Във формат на live-телевизионно предаване на „Козма Тричков ТВ" шоуто включваше рубриките: актуални новини „От мястото на събитието", последна информация за края на учебната година и предстоящата лятна ваканция, „Спортна треска" - демонстрации на техники от „Кайзен"-карате клуб, изпълнения на балетна формация „Скай" и спортно-състезателни игри. В паузите между рубриките присъстващите се насладиха на музикално-артистичните изпълнения на талантите на училището.

В рубриката „Минута слава" директорът на училището връчи грамоти на учениците за високи постижения в учебната, извънкласната и извънучилищната дейност и принос за издигане авторитета на училището и благодари и на родителите, които с подкрепа си допринесоха за изпълнената с успехи учебна година.

Празникът завърши с кръшни хора, в които се включиха учениците, учителите, родителите и граждани, станали свидетели на училищната забава. А обща снимка ще съхрани спомена от една интересна, вълнуваща и успешна учебна година.