Екипът на денонощна аптека "Превента" отпразнува 1 година от откриването й.
Екипът на денонощна аптека "Превента" отпразнува 1 година от откриването й. / личен архив
Денонощната аптека във Враца стана на 1 година
Вече една година във Враца работи денонощната аптека “Превента”. Тя обслужва 24 часа пациенти както от града, така също от цяла Северозападна България. По този повод собственикът на аптеката д-р Даниела Торбова благодари на всички, които са помогнали за съществуването на здравното заведение.

Тя изказа благодарност на Община Враца и лично на кмета Калин Каменов, и “на квалифицирания, любезен, дисциплиниран и самоотвержен персонал, както и на пациентите, които предпочитат нашата аптека”. “Това бе една изключително трудна година, но щом в нея стъпихме на крака, значи тя е успешна. Това, което най-много ме радва са отзивите на хората – “Любезна дама ме обслужи”, “Страхотно момиче ми се усмихна”, “Тук ми намериха лекарството, за което обикалях по всички аптеки”,

“Винаги ще идвам в тази аптека, защото съм добре посрещнат”. На такива думи се радвам! Какво ни предстои? Ами същото – продължаваме да работим усърдно! Да следим внимателно баланса, така че да няма излишъци, но и да няма липси за хората. И да сме на тяхно разположение 24 часа в денонощието. Да даваме на хората сигурност и грижа за тяхното здраве” – каза в интервю за “Дарик” д-р Даниела Торбова. Цялото интервю ще можете да чуете в предаването “Дарик Северозапад”.