Благотворителен туринир по тенис на маса
Благотворителен туринир по тенис на маса / Петър Иванов

Благотворителен турнир по тенис на маса под надслов “За Бети” ще се проведе в Берковица. Събраните средства от състезанието ще отидат за лечението на Елизабета Димитрова от Кюстендил. Тя е на две години и половина и се бори със страшната болест левкемия.

Сумата необходима за лечението й е около 750 000 лева, от които са събрани близо една трета. За събиране на дарения са разположени кутии в цялата страна, като има и отворен номер за изпращане на смс-и – 17777 с текст DMS BETI. Дарения могат да бъдат направени и на посочената от родителите банкова сметка IBAN:BG16SOMB91301056393701 SWIFT: SOMBBGSF.

 

Това е трети подобен турнир в Берковица. На първите два, събраните от участниците близо две хиляди лева отидоха за рехабилитацията на деца, страдащи от Детска церебрална парализа. Турнирът ще се проведе в спортната зала в Берковица. Поканени са за участие всички желаещи, а регистрации могат да се правят на електронна поща ttcstalia@gmail.com. Таксата за участие в състезанието е 5 лева, но всеки който иска може да даде , заради благотворителния характер на състезаието.